Rețetă De Baklava De Dovleac
Reteta Reteta Baklava dovleac este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 1 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 181 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lămâie, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rețetă Cupe Baklava, Rețetă Simplă De Baklava, și Rețetă Baklava de migdale și nuci.
Instrucțiuni
Adăugați apă, zahăr și miere într-o cratiță de dimensiuni medii și aduceți amestecul la fiert la foc mediu. Se lasă să fiarbă timp de 15 minute.
Adăugați sucul de lămâie și opriți focul. Se lasă să se răcească complet.Baklava: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți fundul și partea laterală a unui vas de 9 x 13 inci.Aluatul Phyllo vine într-un pachet care conține două stive mai mici. Fiecare stivă conține 20 de coli. Deschideți un singur pachet odată, deoarece foile tind să se usuce.
Așezați două foi în interiorul vasului de copt.
Întindeți o lingură de unt deasupra celor două foi de phyllo. Stivați încă două foi pe foile cu unt, urmate de o altă lingură de unt. Repetați până când ați consumat 12 coli.
Adăugați condimentele la pumpkin pur approbe.
Întindeți o uniformă de dovleac pur apokroume deasupra celui de-al doisprezecelea strat. Repetați procesul cu încă 10 straturi și o lingură de unt la fiecare două foi. Folosind un cuțit ascuțit tăiați baklava în pătrate pentru a obține 24 de bucăți. Cu toate acestea, nu tăiați până la capăt, tăiați doar la jumătate până ajungeți la dovleac. Acest lucru va asigura doar creșterea părții superioare.
Coaceți timp de 25 de minute la 191°, apoi întoarceți cuptorul la325 și coaceți încă 30 de minute. Scoateți baclava și lăsați-o la temperatura camerei timp de 10 minute.Folosind un cuțit, tăiați din nou baklava până la capăt. Cu o lingură se toarnă siropul călduț uniform de-a lungul liniilor tăiate. Asigurați-vă că nu o turnați peste tot, doar între linii. Lăsați baklava să se odihnească cel puțin patru ore înainte de servire. Siropul trebuie absorbit complet. A nu se păstra la frigider.Mai multe rețete de desert de dovleac pe Food Republic:înghețată de plăcintă cu dovleac
Dovleac Gingersnap Cheesecake