Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli de roșii proaspete. O porție conține 290 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii cherry, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ravioli de brânză cu sos proaspăt de roșii, Ravioli de cartofi și brânză cu sos proaspăt de roșii, și Ravioli de brânză cu sos proaspăt de roșii și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Între timp, încălziți pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoiul; gatiti 2 min. Se amestecă roșiile; gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
4
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
5
Se adaugă la amestecul de roșii cu busuioc; Se amestecă ușor. Se acoperă cu brânză.
Ravioli în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.