Ravioli de ciuperci sălbatice cu vinete și brânză de capră

Ravioli de ciuperci sălbatice cu vinete și brânză de capră
Ravioli de ciuperci sălbatice cu vinete și brânză de capră necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 511 calorii, 24g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica brânză de capră, la, roșii de viță de vie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este super. Încercați Ciuperci sălbatice-brânză de capră Phyllotriangles, Omlete cu ciuperci sălbatice și brânză de capră, și Frittata cu ciuperci sălbatice și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală cu apă pe aragaz pentru a fierbe pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Tăiați jumătate din piele din vinete. Lăsând puțină piele va adăuga culoare și textură vasului. Vinetele mici și ferme nu sunt prea amare și atunci când sunt ferme, nu vor absorbi atât de mult ulei, deci nu trebuie să fie sărate și presate. Cu toate acestea, dacă lăsați toată pielea, mai ales atunci când utilizați vinete pentru bebeluși, pielea depășește aroma cărnii, iar textura este prea dură în general.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați vinetele în bucăți de 1 inch cu 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Adăugați 2 ture de ulei de măsline extravirgin în tigaie, usturoiul și vinetele. Întoarceți și aruncați vinetele și condimentați-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Lăsați-l să se rumenească ușor la margini, aproximativ 5 minute, apoi reduceți focul la mediu mic și continuați să gătiți.
7
Adăugați sare și ravioli în apa pentru paste și fierbeți la pachet, aproximativ 5 sau 6 minute, până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
RavioliRavioli
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
În timp ce pastele se gătesc, tăiați roșiile și adăugați-le la vinetele de gătit. Reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Scurgeți pastele fierte și farfuria individual sau pe un platou. Se acoperă cu vinete și roșii și tot busuiocul și brânza. Dacă plăcuți individual, folosiți 1/4 din busuioc și 2 uncii de brânză, sfărâmate, pe porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista