Ravioli și mazăre într-un sos de unt de lămâie
Rețeta Ravioli și mazăre într-un sos de unt de lămâie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.13 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 739 calorii. Această rețetă de la Cheeky Kitchen are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ravioli, mazăre oz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, somon + ravioli cu unt de lămâie-usturoi, și Umplutură De Ravioli De Crab Cu Unt De Lămâie-Caper.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.