Ragout de legume de vară

Ragout de legume de vară
Ragout de legume de vară ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 12 porții cu 142 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită roșii, ceapă de primăvară, petits pois și morcovi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry, Prepeliță cu fulgi de ovăz dulce și tocană de legume de vară, și Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă clocotită peste roșii, se lasă 2 minute, apoi se scurg și se curăță pielea. Pătrundeți roșiile, scoateți semințele, apoi tăiați-le cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați usturoiul și morcovii, apoi prăjiți ușor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați roșiile, cimbru, dafin și vin. Gatiti, descoperit, pana cand vinul este redus, aproximativ 5 minute. Vă puteți pregăti până la această etapă cu câteva ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați mazărea, ceapa și anghinarea, acoperiți, apoi fierbeți timp de 8-10 minute. Condimentați și serviți în 2 boluri mari sau împărțiți între ramekine individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista