Ragout de dovleac de vară, morcov și mazăre verde peste mămăligă
Squash de vară, morcov și Ragout de mazăre verde peste Polentan este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 5 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 285 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, mămăligă instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Suc De Fructe, Morcov Și Păstârnac Rago 8T, Rago de iepure, morcov, praz și fasole verde 6t, și Biban de mare negru cu mămăligă de dovleac de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti mămăliga, aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță; se amestecă mămăligă și 1/2 linguriță sare. Reduceți căldura și gătiți până se îngroașă (aproximativ 5 minute), amestecând frecvent. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Pentru a pregăti ragout, gatiti morcov în apă clocotită 5 minute sau până când clare-licitație; scurgere. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă dovlecelul, 1/2 cană de apă, 1 lingură de pătrunjel, 1/2 linguriță de sare și piper; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 8 minute sau până când dovlecelul este fraged. Se amestecă morcovul, 3/4 cană de apă și mazărea. Aduceți la foc mic; gatiti 10 minute. Se amestecă 1 lingură de pătrunjel, busuioc, suc de lămâie și unt.