Raft de miel

Raft de miel
Rack de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 635 calorii, 25g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,76 USD pe porție. Un amestec de căței de usturoi, muștar dijon, miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Raft de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
În vasul unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel, procesați sarea, rozmarinul și usturoiul până când sunt tocate cât mai fin posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați muștarul și oțetul balsamic și procesați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
MuștarMuștar
4
Așezați mielul într-o tigaie de prăjire sau foaie, cu coastele curbate în jos și acoperiți blaturile cu amestecul de muștar. Se lasă să stea timp de 1 oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
MielMiel
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Prăjiți mielul exact 20 de minute pentru rare sau 25 de minute pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
7
Scoateți din cuptor și acoperiți cu folie de aluminiu. Se lasă să stea 15 minute, apoi se taie în coaste individuale și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista