Rață Prăjită Crocantă
Rața prăjită crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1595 calorii, 47G de proteine, și 151G de grăsime. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați rață, cinci condimente, carne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rață Prăjită Crocantă De Chimen, Rață Prăjită Crocantă Peking De Casă, și Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți rața în interior și în exterior cu apă curentă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Se amestecă sosul de stridii, pudra de cinci condimente și sarea și se întinde în interiorul raței.
Aduceți un fierbător mare de apă la fierbere. Legați niște sfoară de bucătărie sub aripi, astfel încât rața să poată fi agățată.
Așezați rața într-o strecurătoare în chiuvetă.
Se toarnă puțină apă clocotită peste rață ' pielea se va strânge. Bateți rața cu prosoape de hârtie. Repetați procesul de turnare și uscare de încă cinci ori.
Pentru a face glazura, aduceți mierea, vinul de orez, sosul de soia și 2/3 cană de apă la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți rapid aproximativ 12 minute sau până când este lipicios.
Lasă să se răcească ușor.
Periați glazura peste toată rața.
Agățați rața peste o tigaie într-un loc răcoros. Antrenează un ventilator electric pe rață.
Lăsați să stea aproximativ 4 ore sau până când pielea este uscată.
Preîncălziți cuptorul la 232° (230C).
Așezați rața pe un raft într-o tigaie, cu pieptul în sus.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Prăjiți timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177° (180C) și prăjiți timp de 1 oră 15 minute sau până când pielea de rață este strălucitoare, crocantă și maro aurie.
Lăsați să stea 10 minute. Folosind un cuțit mare, ascuțit, tăiat în sferturi. Aranjați rața pe un platou de servire și serviți fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;