Rață Prăjită Crocantă

Rață Prăjită Crocantă
Rața prăjită crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1595 calorii, 47G de proteine, și 151G de grăsime. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați rață, cinci condimente, carne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rață Prăjită Crocantă De Chimen, Rață Prăjită Crocantă Peking De Casă, și Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți rața în interior și în exterior cu apă curentă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Se amestecă sosul de stridii, pudra de cinci condimente și sarea și se întinde în interiorul raței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rață întreagăRață întreagă
SareSare
3
Aduceți un fierbător mare de apă la fierbere. Legați niște sfoară de bucătărie sub aripi, astfel încât rața să poată fi agățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Aripi De PuiAripi De Pui
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Așezați rața într-o strecurătoare în chiuvetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Se toarnă puțină apă clocotită peste rață ' pielea se va strânge. Bateți rața cu prosoape de hârtie. Repetați procesul de turnare și uscare de încă cinci ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Pentru a face glazura, aduceți mierea, vinul de orez, sosul de soia și 2/3 cană de apă la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți rapid aproximativ 12 minute sau până când este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
ApăApă
7
Lasă să se răcească ușor.
8
Periați glazura peste toată rața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
9
Agățați rața peste o tigaie într-un loc răcoros. Antrenează un ventilator electric pe rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Lăsați să stea aproximativ 4 ore sau până când pielea este uscată.
11
Preîncălziți cuptorul la 232° (230C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Așezați rața pe un raft într-o tigaie, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
13
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Prăjiți timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177° (180C) și prăjiți timp de 1 oră 15 minute sau până când pielea de rață este strălucitoare, crocantă și maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Lăsați să stea 10 minute. Folosind un cuțit mare, ascuțit, tăiat în sferturi. Aranjați rața pe un platou de servire și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
15
articol var
16
Type_27_data = {};
17
articol
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista