Rață și câini pe o pătură ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 220 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de hot dog, usturoi, gruyere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rață lipicioasă-câini cu slaw de mango tocat și chipsuri chinezești, Câini de stradă de inspirație Thailandeză: Hot Dog la grătar cu usturoi Peanutty, ghimbir și salată de coriandru, și Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți jalapenos și ceapa într-un castron rezistent la căldură, nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
2
Combinați oțetul, zahărul, semințele de țelină, semințele de muștar, sarea și 1/2 cană de apă într-o oală mică la foc mediu-mare și fierbeți până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelină
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate
1-1/4 Cps Apă Rece
3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
Se toarnă lichidul fierbinte peste jalapenos și ceapă. Se lasă deoparte la murat minim 2 ore sau se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1
Combinați slănina și pulpele de rață într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De Murături
2
Se sotează până când slănina și pielea de rață și-au făcut grăsimea și devin crocante, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Rață întreagă
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte să se răcească, lăsând grăsimea topită în tigaie; vrei aproximativ 3 linguri de grăsime. Când este suficient de rece pentru a manipula, separați și tăiați pielea de picioarele de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De Murături
4
Combinați pielea de rață cu slănina și dați deoparte. Tăiați carnea de rață în bucăți de mușcătură și rezervați separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Rață întreagă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Adăugați ceapa dulce în tigaie cu grăsimea topită și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc și se caramelizează, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De Murături
6
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru Prăjire
7
Adăugați oțetul balsamic și zahărul, ridicați focul și gătiți până când ceapa devine asemănătoare gemului, încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate
Gem
8
Adăugați slănina și pielea de rață la ceapă, amestecați și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Rață întreagă
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
10
Așezați aluatul foietaj pe o suprafață făinoasă. Folosind un tăietor de 1 3/4 inci, scoateți 16 runde de foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Punch
11
Așezați rundele pe o foaie de copt, apoi așezați o altă foaie de copt curată deasupra rundelor pentru a le menține plate în timp ce coaceți.
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocale
12
Se transferă la cuptor și se coace până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
13
Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
14
Ungeți fiecare rundă de foietaj cu muștar din cereale integrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale Integrale
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
15
Adăugați o grămadă de ceapă balsamică, niște carne de rață mărunțită și o stropire de Gruyere și completați-o cu o bucată de hot dog. Reveniți la cuptor pentru a încălzi totul și topiți brânza, aproximativ 5 minute. Terminați cu niște ceapă roșie murată și serviți ... Vai!