Quinoa cu mazăre
Quinoa cu mazăre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 177 de calorii , 8 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 86 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână mazăre, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . 127 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe cu quinoa, banane și migdale fără ou - Cum se fac brioșe cu quinoa , mazăre cu ochi negri cu jareți de șuncă și Arhar dal {mazăre galbenă despicată / Toovar dal} cu temperare picant .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă quinoa și se gătește 2 minute până când este prăjită.
Se toarnă bulionul de pui, ceapa, usturoiul, cimbru și piper negru. Acoperiți și lăsați să fiarbă. După ce a dat în clocot, se amestecă mazărea congelată. Reveniți, reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să fierbeți până când quinoa este fragedă și a absorbit supa de pui, 15 până la 20 de minute.
Se amestecă jumătate din brânza Pecorino Romano și pătrunjelul până se amestecă uniform. Puneți quinoa într-un vas de servire și stropiți cu restul de brânză Pecorino Romano pentru a servi.