Quiche picant de șuncă și verdeață
Reteta picant șuncă și verdeață Quiche este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 169 calorii. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză pepper jack, șuncă, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quiche cu verdeață, Quiche verde și nuc, și Quiche Verde De Primăvară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați ușor placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti sunca in ulei 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste. Se amestecă verdele și ceapa. Gatiti 5 minute mai mult pana cand ceapa este frageda si lichidul se evapora. Puneți jumătate din amestec în farfurie.
Se presară cu 3/4 cană de brânză. Repetați straturile.
În castron mediu, se amestecă lapte, ouă, se amestecă Bisquick și sare cu furculita sau amestecati pana se omogenizeaza.
Se toarnă peste verdeață și brânză.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.