Quiche De Spanac Cu Crustă De Cartofi

Quiche de spanac cu crustă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. Un amestec de ceapă, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Quiche De Spanac Cu Crustă De Cartofi, Quiche Cu Crustă De Cartofi, și Quiche cu crustă de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți în interiorul unei plăci de plăcintă de 9 inci cu 1 linguriță de ulei de măsline; deoparte.
Combinați cartofii și albusul de ou într-un castron mare. Aruncă ușor.
Adăugați făină și sare; aruncați pentru a acoperi.
Transfer la placa de plăcintă, și pat uniform în partea de jos și părți pentru a forma crusta.
Stropiți restul de 2 lingurițe de ulei peste crustă.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți din cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 35
În timp ce crusta se coace, puneți spanacul, ceapa și 2 linguri de apă într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute sau până când spanacul începe să se ofilească.
Așezați amestecul de spanac într-o strecurătoare și strecurați pentru a se scurge; se toacă grosier și se lasă deoparte.
Combinați ouăle și brânza ricotta într-un bol mare de amestecare; amestecați cu un bici până se omogenizează. Condimentează după gust cu piper negru. Se amestecă amestecul de spanac, jumătate de brânză elvețiană și slănină.
Se toarnă amestecul de ou peste crusta de cartofi, răspândindu-se cu spatele unei linguri pentru a distribui uniform. Lăsați o crustă de 1/2 inci de-a lungul marginii exterioare.
Presărați brânza elvețiană rămasă deasupra.
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute, până când sunt pufoase și aurii.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă cu 10 până la 15 minute înainte de servire.