Quesadilla De Pui Și Ananas La Grătar

Quesadilla de pui și ananas la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 475 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, jalapeno, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Quesadilla De Pui La Grătar, Quesadilla De Pui Și Porumb La Grătar, și Quesadilla afumată la grătar cu Anaheim Chilis și pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
(Pentru a prăji ananasul: tăiați pene, lipiți-le pe frigarui și grătiți la foc mic.
Se taie în felii.) (Pentru a bate puiul, așezați-l într-o pungă Ziploc și bateți cu un ciocan sau o cutie mare pentru a se aplatiza la o grosime uniformă.)
Se presară sare și piper și condimente Cajun (sau chimen/cayenne etc.)
Stropiți uleiul de măsline pe o tigaie pentru grătar și grătiți pe ambele părți până când ați terminat, periați cu sos de grătar. Puneți deoparte și feliați în felii foarte subțiri. Se încălzește grătarul la foc mediu și se pune unt sau margarină în tigaie. Tortilla ușor caldă și prăjită pe ambele părți, apoi scoateți-o din grătar și lăsați-o deoparte. Pentru asamblare, presărați patru tortilla rumenite cu Monterey Jack ras. Aranjați feliile de pui uniform pe suprafață.
Adăugați felii de ananas și felii de jalapeno.
Se presară coriandru. Dacă doriți, stropiți deasupra sos de grătar suplimentar.
Adăugați a doua tortilla rumenită deasupra fiecăreia. (Veți avea patru quesadillas complete în acest moment.)
Adăugați la cuptor pentru a se încălzi sau înapoi în tigaie pentru a se încălzi, până când brânza este topită.
Tăiați fiecare quesadilla în șase pene.
Se servește cu smântână, pico de gallo și pene de tei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)]()
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.