Pulpe de pui la grătar Cacciatore cu cartofi de usturoi Super zdrobiți

Pulpe de pui la grătar Cacciatore cu cartofi de usturoi Super zdrobiți
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, coapsele de pui la grătar Cacciatore cu cartofi de usturoi Super zdrobiți ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 914 calorii, 61G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 5,21 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, cubanelle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Whole30 pui coapse foaie Pan cina cu cartofi sparte, Whole30 pui coapse foaie Pan cina cu cartofi sparte, și Whole30 pui coapse foaie Pan cina cu cartofi sparte.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Cojiți cartofii și tăiați-i în bucăți mici.
4
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă rece. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Descoperiți, adăugați sare pentru a condimenta cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Într-o oală mică la foc mediu mic și se adaugă ulei vegetal, aproximativ 1 lingura doar globul ocular.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați 2 linguri de unt în bucăți mici. Când untul se topește în ulei, adăugați 4 căței de usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Se sotează usturoiul 1 până la 2 minute, apoi se adaugă scallions și se scoate tigaia de pe foc și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Într-un castron mare, combinați oțetul balsamic, Worcestershire, fulgii de ardei roșu zdrobiți, rozmarinul, apoi amestecați în aproximativ 1/2 cană de ulei de măsline extravirgin, globul ocular. Întoarceți capacele portobello în marinată și transferați-le pe o farfurie pentru a le rezerva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați coapsele de pui la marinada rămasă și acoperiți uniform. Sezonul 1 partea coapselor de pui, precum și capacele de ciuperci rezervate cu sare și piper, apoi transferați doar coapsele la grătar fierbinte, cu partea condimentată în jos. Condimentați partea opusă a coapselor de pui și grătiți timp de 6 minute pe fiecare parte, apoi transferați pe o farfurie pentru a vă odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Adăugați capace de ciuperci marinate crude la grătar și acoperiți cu o tigaie grea pentru a apăsa pe ele în timp ce grătesc. Gatiti 3 pana la 4 minute pe fiecare parte pana cand, intunecat, fraged si bine marcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
În timp ce coapsele de pui și ciupercile se gătesc, adăugați o lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei, în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați restul de 2 căței de usturoi, ardei și ceapă în tigaie condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând frecvent, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați roșiile și pătrunjelul în tigaie și aruncați să se încălzească, aproximativ 1 minut, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Feliați subțire carnea de coapsă de pui odihnită și ciupercile la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
16
Scurgeți cartofii apoi readuceți-i în oala fierbinte pentru a evapora o parte din conținutul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Adăugați amestecul rezervat de usturoi și scallion la cartofi împreună cu ricotta, 1/2 cană de lapte și brânză rasă și spargeți pentru a combina cartofii cu brânzeturile și laptele. Condimentează super-masherele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
18
Strângeți 1/4 din cartofi pe fiecare farfurie. Acoperiți fiecare grămadă cu 1/4 de pui, ciuperci și sos și serviți imediat. Yum-o!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista