Pulpe de pui înăbușite la cuptor cu măsline de fenicul și Castelvetrano

Pulpe de pui înăbușite la cuptor cu măsline de fenicul și Castelvetrano
Coapsele de pui fiert la cuptor cu fenicul și măsline Castelvetrano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 302 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ardei chile de arbol, măsline castelvetrano, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Coapse de pui fierte cu măsline și lămâie, Coapse de pui fierte cu măsline și busuioc, și Coapse de pui fierte cu Broccoli și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, grea din fontă sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Condimentează coapsele de pui cu sare și piper negru. Pui maro în ulei fierbinte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Carnea va fi în continuare roz în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați puiul într-un castron, lăsând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Reduceți căldura la mediu; gătiți fenicul, ceapa și semințele de fenicul în uleiul fierbinte, amestecând ocazional, până când ceapa și feniculul încep să se caramelizeze, aproximativ 10 minute. Amestecați usturoiul, cimbrul și ardeiul chile de arbol în amestecul de fenicul. Gatiti pana cand usturoiul este parfumat, inca 1 minut. Amestecați vinul alb în amestecul de fenicul, răzuind și dizolvând orice bucăți de mâncare rumenite pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă roșiile cu piure în tigaie și se aduce la fierbere. Rupeți roșiile în bucăți mari cu o lingură de lemn; reglați sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați coapsele de pui, orice picături acumulate din pui și măsline în tigaie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până când coapsele de pui nu mai sunt roz în interior, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să se răcească cu 5 până la 10 minute înainte de servire.
9
Se presară cu verdeață de fenicul, pătrunjel cu frunze plate și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
VerziiVerzii
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista