Pull-Apart Caramel Pâine
Pull-Apart Caramel Loaf este un vegetarian garnitură. O porție conține 179 calorii, 0g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Trage În Afară Pâine, Pâine Portocalie, și Pâine Ușoară De Dovleac.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 175 F.
Așezați rolele pe placa de tăiere.
Lăsați să stea 10 minute sau până se dezgheță parțial.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți zahărul brun și untul la foc mediu, amestecând continuu, până când untul este topit. Se amestecă siropul de porumb și frișca.
Se toarnă amestecul de zahăr brun în tava de pâine de 9x5 inci, acoperind complet fundul.
Tăiați fiecare rulou de scorțișoară în jumătate transversal. Aranjați jumătățile de rulou la întâmplare peste amestecul de zahăr brun în tigaie. Acoperiți ușor cu folie de plastic pulverizată cu spray de gătit.
Puneți tigaia în cuptor și opriți focul.
Lăsați să crească 1 oră 10 minute până la 1 oră 30 de minute sau până când pâinea a dublat cel puțin dimensiunea și partea superioară a pâinii este la 1 inch de partea superioară a tigaiei.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Îndepărtați folia de plastic.
Coaceți pâinea timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Așezați tava rezistentă la căldură sau farfuria de servire cu susul în jos peste tigaie; întoarceți imediat tava și tigaia.
Lăsați tigaia să rămână 1 minut, astfel încât caramelul să poată stropi peste pâine; scoateți tigaia.