Puiul mătușii Teresa

Puiul mătușii Teresa
Puiul mătușii Teresa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $ 2.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 740 calorii. 7 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți morcovi, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este remarcabil. Încercați Teresa ' s vitel-sau-pui Piccata, Pilaf de orez Teresa, și Salata grecească a Teresei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un vas de copt de 9 x 13 inch, strat în următoarea ordine: ceapă, ardei gras, morcovi și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă supa deasupra. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Îndepărtați folia și coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista