Pui umplut cu măsline cu migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul umplut cu măsline cu migdale. O porție conține 280 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $1.73 pe portie. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, unt, măsline întărite cu saramură, cum ar fi picholina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cremos Umplut Cu Măsline, Piept De Pui Umplut Cu Provolone Și Măsline, și Piept De Pui Umplut Cu Brânză De Capră Și Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uscați pieptul de pui, apoi tăiați o fantă orizontală lungă de 2 inci în partea cea mai groasă a fiecăruia. Umpleți fiecare piept de pui cu 1 1/2 lingurițe de măsline, apoi condimentați cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi prăjiți migdalele, amestecând des, până când câteva nuanțe se întunecă, 5 până la 8 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe o tăietură pentru a se răci (nu curățați tigaia).
Creșteți căldura până la moderat, apoi adăugați piept de pui, cu pielea în jos, în untul rămas în tigaie și presărați cu măsline rămase. Saut piept de pui până când pielea devine maro aurie, 8 până la 10 minute. Întoarceți pieptul de pui și gătiți, acoperit, la foc moderat până când este gătit, încă 5 până la 7 minute, apoi transferați cu clești pe farfurii.
În timp ce puiul gătește, toacă migdalele.
Adăugați restul de lingură de unt și 3 linguri de apă în tigaie și încălziți, amestecând, până când untul este topit. Se amestecă migdalele, pătrunjelul și piperul după gust. Puneți sosul peste pui.