Pui umplut cu ierburi cu brânză Boursin

Pui umplut cu ierburi cu brânză Boursin
Puiul umplut cu ierburi cu brânză Boursin necesită în jur aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.07 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. O porție conține 610 calorii, 38g de proteine, și 41G de grăsime. 520 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi boursin și brânză de ierburi, sare, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Umplut Cu Ierburi Cu Brânză Boursin, Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră cu ierburi, și Pui cu sos de portocale-salvie cu răsuciri de pâine umplute cu brânză.

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul de pui la o grosime de 1/4 inch: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Puneți fiecare piept de pui între două straturi de folie de plastic, pe o placă de tocat și folosiți un ciocan de carne pentru a bate până la 1/4-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Blanch busuiocul: înmuiați fiecare frunză de busuioc (sau altă verde amar) în apă clocotită, scurgeți-o și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Amestecați nucile în amestec de Boursin sau brânză: dacă nu începeți cu brânză Boursin herbed, Faceți-vă propriile amestecând ingredientele de brânză Herbed menționate mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză BoursinBrânză Boursin
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Se amestecă nucile în amestecul de brânză, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
5
Puneți puiul cu brânză și busuioc, înfășurați: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați pieptul de pui plat, condimentați fiecare parte cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
7
Întindeți amestecul de brânză-nucă peste fiecare sân, acoperind suprafața sânilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8
Strat pe frunzele de busuioc. Începând de la cel mai scurt capăt al pieptului de pui, înfășurați cât mai strâns posibil și introduceți capetele pentru a forma o rolă îngrijită. Asigurați fiecare sân cu 2 scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
9
Dragă în făină, ou și pesmet: puneți făină, ou bătut și pesmet combinate cu parmezan pe 3 feluri de mâncare plate separate. Dragați fiecare rulou de piept de pui mai întâi în făină, apoi oul și, în final, pesmetul de parmezan. (Săriți peste acest pas dacă aveți un conținut scăzut de carbohidrați și/sau fără gluten.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1
Transferați pieptul de pui într-un vas de copt uns, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se coace la 350 de litri F timp de 40-50 de minute, în funcție de mărimea sânului, până când temperatura internă este de 165 de litri f, sucurile curg limpede, iar puiul este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista