Puiul umplut cu cremă de roșii este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 700 de calorii. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă de brânză, jumătăți de piept de pui, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Inele De Roșii Rome Umplute Cu Cremă De Brânză, Pui Cremos Umplut Cu Roșii, și Cotlete de pui umplute cu roșii și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400. Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Slăbiți cu grijă pielea de pe o parte a fiecărui piept de pui pentru a forma un buzunar; întindeți amestecul de brânză sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se presară sare și piper. Într-o tigaie mare, pui maro pe ambele părți în unt și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați la un 13x9-in fără grăsime. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se coace, neacoperit, 20-25 de minute sau până când un termometru citește 170 <url>.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, într-o cratiță mică, combinați vinul, roșiile, șalota, usturoiul și busuiocul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti pana se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Adăugați smântână și unt. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, până se îngroașă, amestecând ocazional.