Pui Sufocat În Rago De Ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul sufocat în Rago de ciuperci. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de tăiței de ou, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui sufocat în Ragout de ciuperci, Pui prăjit în tigaie pe tocană de ciuperci cu slănină, și Pui sufocat cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul uniform cu piper.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 6 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați ciuperci și praz la tigaie; saut 8 minute. Puneți puiul în tigaie.
Adăugați vin, bulion, sherry și sare; gatiti 2 minute sau pana cand puiul este gata.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Se servește peste tăiței.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.