Rețeta de Pate și pui fript umplut cu fistic ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție conține 2227 calorii, 167g de proteine, și 152g de grăsime. Pentru $ 8.3 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci de fistic, piper măcinat, pate de ficat de rață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Mousse de pere, fistic și ficat de pui-hrănește gurmandul din tine cu pate de casă, Găini de vânat Cornish umplute cu Pate de ficat de pui, și Friptură De Pui Umplute.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă sarea, piperul alb și boiaua împreună într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Clătiți bine puiul cu apă rece, apoi uscați-l în interior și în exterior cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Așezați puiul într-o tigaie mică și presărați jumătate din amestecul de ardei în interiorul puiului. Frecați amestecul rămas în pielea puiului, apoi lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Tăiați ciupercile și puneți-le într-un castron împreună cu pateul de ficat de rață, fisticul tocat, frunzele de cimbru, oul și firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Ficat De Rață
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă cu mâinile până se omogenizează uniform. Puneți umplutura în cavitatea puiului, apoi legați picioarele și aripile cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Ungeți puiul cu jumătate din untul topit și puneți-l în tigaia de prăjire, cu pieptul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Prăjiți puiul în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, apoi întoarceți pieptul de pui în sus, periați cu untul rămas și continuați să prăjiți până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți puiul din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.