Pui Prăjit Cu Miere-Tei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu miere-Tei. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 970 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,82 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți jumătate de pui, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Lavanda, leuștean și pui fript de tei cu miere, Friptură De Pui De Tei, și Pui prăjit cu lămâie lipicioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele de cimbru de tulpini; combinați frunzele și tulpinile cu sucul de lămâie, usturoiul, jalapenos, uleiul de măsline, mierea și 1 linguriță de sare într-un bol mare.
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat. Acoperiți și marinați 30 de minute până la 1 oră la temperatura camerei.
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 425 grade F.
Puneți puiul, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie și trageți vârfurile aripilor dedesubt.
Se toarnă marinata deasupra, se condimentează cu sare și se punctează cu untul.
Prăjiți puiul, lipind cu sucurile de tigaie la jumătatea drumului, până când pielea este chihlimbar și un termometru introdus în coapsă înregistrează 160 de grade F, aproximativ 45 de minute.
Se transferă într-un platou și se acoperă cu sucurile de tigaie.
Fotografie realizată de Con Poulos