Pui Prăjit Cu Fum Frecat Cu Condimente

Pui Prăjit Cu Fum Frecat Cu Condimente
Puiul prăjit cu fum frecat de condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 749 calorii, 57G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de pui, frunze de cimbru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Spice Frecat Squash Prăjită, Loin De Vânat Frecat Cu Condimente Prăjite Lent, și Fileuri aspre de portocale frecate cu condimente și prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, acoperiți așchii de lemn (dacă utilizați) în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să se înmoaie cel puțin 30 de minute; scurgeți chiar înainte de utilizare.
3
Într-un robot de bucătărie, combinați usturoiul, pudra de chili, cimbru, rozmarin, ulei de măsline, sare și piper. Procesați până când amestecul formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Clătiți puiul în interior și în exterior; se usucă. Apăsați în jos pe sternul puiului pentru a aplatiza ușor pasărea; frecați pasta uniform pe toată pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă (consultați "Cum să vă configurați grătarul pentru căldură indirectă" de mai jos). Temperatura din interiorul grătarului trebuie să fie între 350 și 400 (introduceți un termometru cu tijă lungă prin orificiul de aerisire al capacului pentru a măsura temperatura). Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați toate așchii în cutia de fumat metalică sau într-o tigaie cu folie direct pe foc într-un colț. Dacă folosiți un grătar de cărbune, împrăștiați jumătate din așchii de lemn peste cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați puiul peste tigaia de picurare, cu pieptul în jos. Acoperiți grătarul cu capac. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, reglați orificiile de ventilație astfel încât să fie deschise pe jumătate. Gatiti 40 de minute, apoi intoarceti puiul (daca folositi carbune, imprastiati inca 20 de brichete peste carbuni, impreuna cu aschii de lemn ramasi). Acoperiți din nou grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Continuați să gătiți puiul până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului până la os ajunge la 170, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Transferați pe o scândură sau platou și lăsați să se odihnească 10 minute sub un cort de folie. Sculpta pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Cum să vă configurați grătarul pentru căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Pe un grătar cu cărbune: aprindeți aproximativ 60 de brichete pe grătarul de foc al grătarului.
11
Lăsați să ardă până când cărbunii sunt punctați cu cenușă, aproximativ 25 de minute, apoi împingeți cărbunii într-o parte și așezați o tigaie de picurare pe cealaltă parte. Setați grătarul în poziție.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Pe un grătar cu gaz: întoarceți căldura la mare și închideți capacul timp de cel puțin 10 minute. Reglați căldura la mediu și opriți arzătoarele după cum este necesar pentru a crea o zonă fierbinte și rece pentru gătit indirect. Setați tava de picurare în zona rece; setați grătarul în poziție.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista