Pui Piri-Piri

Pui Piri-Piri
Pui Piri-Piri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 106 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, găini, marinată piri-piri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 39%. Încercați Pui Piri-Piri Din Africa De Sud, Pui Piri-Piri cu orez picant, și Pui Piri Piri cu orez picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l; tăiați și aruncați excesul de grăsime. Puneți puiul într-un castron mare. Se amestecă marinada piri-piri, se toarnă peste pui și se întorc bucăți pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau până la 1 zi, transformând puiul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Cu clești, ridicați puiul din marinată, scurgeți-l bine și așezați-vă pe un grătar pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde; păstrați o sticlă de pulverizare cu apă la îndemână pentru a stinge orice flăcări); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand ocazional, pana cand pielea este bine rumenita si carnea la os nu mai este roz (taiata pentru a testa), 35 pana la 40 de minute in total; periați ocazional cu marinată până la aproximativ 10 minute înainte ca puiul să fie gata. Pe măsură ce bucățile sunt gata, transferați-le pe un platou și acoperiți-le ușor cu folie pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se toarnă marinada rămasă într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mic. Amestecând ocazional, aduceți amestecul la foc mic; reglați căldura pentru a menține fierberea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați unt și amestecați până se topește și se încorporează; dați focul la minim și amestecați ocazional până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Se toarnă sosul într-un castron mic sau ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Garnisiți puiul cu pene de lămâie și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista