Tangy Bourbon BBQ Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 486 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți melasă, bourbon, ketchup și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până melasă întuneric ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Melasă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cea mai bună marinată de pui la grătar, Pui Cheddar la grătar, și Pui la grătar la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați sosul de roșii, bourbonul, oțetul, zahărul brun, ketchup-ul, melasa, Worcestershire și pudra de chili într-o cratiță mică și bateți pentru a combina. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când aromele s-au topit și sosul s-a îngroșat suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 25 până la 30 de minute. Împărțiți în mod egal sosul între 2 boluri mici și lăsați-l deoparte să se răcească la temperatura camerei. Rezervați 1 castron de sos pentru servire și celălalt pentru periaj pe pui în timp ce se gătește pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Praf De Chili
Sos De Roșii
Zahăr Brun
Melasă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Pui întreg
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
Fulgi De Legume
Bateti
2
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f). Între timp, dacă utilizați piept de pui (fie dezosat, fie cu os), tăiați-le în jumătate transversal. Se usucă bucățile de pui cu prosoape de hârtie și se așează pe o foaie de copt. Înveliți-le peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper.Când grătarul este gata, așezați puiul pe el (cu pielea în jos dacă utilizați skin-on), acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți bucățile de pui, acoperiți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar pe a doua parte, încă aproximativ 5 minute.Întoarceți din nou puiul și periați cu generozitate bucățile folosind vasul cu sos pus deoparte în acest scop. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și periați puiul și continuați să răsturnați și să periați la fiecare 5 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă bucată citește 160 F până la 165 F și carnea de lângă os nu mai este roz, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult (aproximativ 25 până la 30 de minute Timp total de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sare și Piper
Bucăți De Pui
Carne
Os
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
Bol
3
Scoateți puiul într-un platou de servire curat și treceți vasul rămas cu sos de grătar pe lateral.