Pui pe băț cu sosuri italiene de scufundare

Chicken-on-a-Stick cu sosuri italiene de scufundare ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de lemn, roșii uscate la soare a arkuloli, garnitură: crenguțe de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salata asiatică de pui se înfășoară cu două sosuri de scufundare, Pui prăjit cu sosuri de scufundare: Cotolitta di Pollo con Salse, și Torturi De Cod Cu Două Sosuri De Scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți puiul conform instrucțiunilor pachetului. Filetați cu atenție 1 licitație pe fiecare frigăruie.
Se servește cu sosuri de scufundare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.