Pui Marinat Cu Soia La Abur
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în repertoriul dvs., puiul marinat cu soia aburit ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 2,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, usturoi, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Pui De Soia Fermentat La Abur, Pui Aburit Cu Sos De Soia-Ghimbir, și Coapse De Pui Marinate Cu Soia.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic mare, re-sigilabilă, adăugați sosul de soia, uleiul de susan, uleiul de arahide, sucul de lămâie, ghimbirul, usturoiul și coriandrul. Sigilați punga și agitați-o pentru a amesteca ingredientele.
Adăugați pieptul de pui și agitați-l din nou.
Lăsați puiul să se marineze la frigider cel puțin 1/2 oră sau până peste noapte.
Se toarnă aproximativ 1 inch de apă într-un wok și se aduce la fierbere la foc mare. Tapetați fundul unui abur de bambus cu un strat de frunze de varză.
Așezați puiul marinat deasupra frunzelor. Acoperiți vaporul și puneți-l în wok. Aburiti puiul pana este fiert, aproximativ 10-15 minute.