Pui Lipicios De Nucă De Cocos

Pui Lipicios De Nucă De Cocos
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 60 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă verde, ghimbir, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui la cuptor cu var de nucă de cocos cu orez lipicios cu mango de nucă de cocos, Pui Lipicios De Nucă De Cocos, și Pui Lipicios De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l. Într-un castron mare, amestecați laptele de cocos, ghimbirul, piperul și fulgii de chili fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați pui și amestecați; acoperiți etanș și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Ridicați puiul din castron, rezervând marinada; trageți coapsele deschise și așezați-vă pe un grătar de grătar ușor uns peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți, întorcând coapsele după cum este necesar pentru a se rumeni pe ambele părți, până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), 10 până la 12 minute, ungând frecvent cu marinada rămasă (folosiți-o pe toate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați coapsele într-un platou cald și turnați glazura de chili uniform peste carne; garnisiți platoul cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista