Pui-Legume Kabobs
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Chicken-legume Kabobs ar putea fi o rețetă remarcabilă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. O porție conține 249 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Legume De Pui De Legume, Herb Pui Legume Kabobs, și Pui și legume shish Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați puiul în benzi de 2 x 1 inch.
Bateți împreună 1/4 cană de vin alb, suc de portocale, ulei de măsline și următoarele 4 ingrediente, rezervând 1/4 cană pentru ungere.
Se toarnă marinada rămasă într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați fâșii de pui. Acoperiți sau sigilați și răciți 2 ore, întorcând puiul ocazional.
Înmuiați frigarui de lemn în apă timp de 30 de minute pentru a preveni arderea.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Filetați puiul și legumele pe frigarui de 8 (8 inci).
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
15 până la 20 de minute sau până când se termină, întorcându-se ocazional și ungând cu marinată rezervată.