Pui La Grătar Tandoori

Pui La Grătar Tandoori
Tandoori pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de garam masala, pâine pita, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui La Grătar Tandoori, Pui Tandoori La Grătar, și Pui Tandoori La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-un castron mare, amestecați iaurtul și condimentul tandoori. Rezervați 1/2 cană pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați puiul în sosul rămas și marinați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
4
Ungeți uleiul peste grătar pentru a preveni lipirea și puneți puiul pe grătar. Gătiți puiul timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu marinată de iaurt rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
IaurtIaurt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista