Pui la grătar cu glazură picantă de Mango

Puiul la grătar cu glazură picantă de Mango este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Cap la magazin și ridica suc de portocale, ROM, New mexico chile pulbere, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pui de lapte roșu Chile la grătar cu glazură picantă de miere de Mango, Chile Roșu La Grătar - Pui Sărat Cu Zară Cu Glazură Picantă De Mango-Miere, și Pui la grătar cu glazură picantă de piersici.
Instrucțiuni
Tăiați sferturile de pulpă de pui la îmbinare fără a tăia până la capăt. Aranjați puiul pe un vas de copt.
Se amestecă pudra de chile din New Mexico, pudra de Chile ancho, chimenul, boia de ardei, pudra de usturoi, sarea kosher și piperul negru într-un castron mic. Frecați amestecul de pulbere chile peste pui. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Înveliți puiul cu ulei de măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 45 de minute. Puiul nu va fi gătit.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Încălziți nectarul de mango, romul, sucul de portocale, sucul de lămâie, mierea și pasta de chile într-o tigaie la foc mediu-mare. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Periați glazura de mango peste pulpele de pui.
Pui la grătar pe grătar preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, încă 10 până la 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).