Puiul la cuptor este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 831 calorii, 64G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, ceapă, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi dulci copți acoperiți cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu pui cremă, Pui Portughez Macanez (Pui Cu Șofran De Nucă De Cocos La Cuptor), și Sandy ' s Chicken (Pui la cuptor cu umplutură și brânză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Într-o cratiță mare, bateți făina și apa până se omogenizează. Se amestecă zahărul brun, ketchup-ul, oțetul, sucul de lămâie și sosul Worcestershire. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Pui întreg
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Se amestecă ingredientele rămase.
3
Se toarnă peste pui. Acoperiți și dați la frigider timp de 2-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
5
Se coace, neacoperit,la 350 de minute pentru 50-60 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.