Puiul Fleur-De-Lis este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 206 calorii. Un amestec de piper, jumătăți de piept de pui, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Fleur De Sel Caramele, Fleur De Sel Caramele, și Fleur De Sel caramele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 10 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți 1/3 cană amestec de raci în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Languste
4
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie; coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când puiul este gata.