Pui Fiert
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Puiul fiert ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 450 calorii, 38g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pachetul de ierburi de pătrunjel, morcov, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Poulet Nomade-Nomad ' s Chicken - Pui fiert în iarbă într-un borcan, Pere Fierte Cu Smochine Condimentate, și Pui Fiert.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un vas mare.
Adăugați țelina, morcovul, ceapa, usturoiul, lămâia, frunza de dafin, boabele de piper și pachetul de plante; condimentează cu sare. Acoperiți puiul cu apă și aduceți la fierbere; reduceți căldura la un foc mic, rulant. Se fierbe 60 până la 75 de minute, apoi se răcește puiul în stoc. Strângeți stocul.
Scoateți puiul în bucăți mari de pe piele și oase.
Tăiați jumătate din carne în bucăți de mărimea mușcăturii. Tăiați subțire sau trageți carnea rămasă.