Pui de tigaie cu rubarbă și ceapă
Puiul de tigaie cu rubarbă și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.1 pe portie. O porție conține 444 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tigaie de pui și orez cu ardei și ceapă, Plăcintă Cu Tigaie Cu Rubarbă De Căpșuni, și Somonul ars de DiSpirito cu ceapă și rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, condimentul creol și sarea într-un castron puțin adânc. Dragați puiul în amestecul de făină, scuturând orice exces.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Se adaugă rubarba și ceapa în tigaie și se sotează până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați vinul, pătrunjelul, cimbrul și usturoiul, răzuind pentru a îndepărta bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand lichidul este usor redus, aproximativ 5 minute, amestecand des. Întoarceți puiul în tigaie și gătiți până se încălzește, timp de 3 până la 4 minute.
Se servește peste orez fiert fierbinte.
Garnisiți cu frunze proaspete de pătrunjel, dacă doriți.