Pui de susan cu baie de soia

Pui de susan cu baie de soia
Puiul de susan cu baie de soia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 502 calorii, 59G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, suc de lămâie, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pui De Susan La Cuptor Cu Baie De Soia, Frigarui de pui de susan cu sos Sriracha - soia, și Kebaburi De Pui Cu Soia Cu Presărat Cu Susan-Citrice.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6 și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă pesmetul, semințele de susan, cinci condimente și puțin condimente pe o farfurie. Se usucă puiul, se înmoaie în ou, apoi se rulează în amestecul de pesmet. Aranjați pe tava de copt, apoi coaceți timp de 25-30 de minute până când sunt crocante și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Când puiul este aproape gata, fierbeți broccoli în apă sărată câteva minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
4
Amestecați sosul de soia cu sucurile de citrice și zahărul pentru a face un sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
Serviți puiul crocant cu broccoli și mici feluri de mâncare din sos pentru scufundare, plus pene de var pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista