Pui De Sparanghel
Sparanghelul de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 309 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sfaturi de sparanghel, vin chardonnay, amestec de sos hollandaise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pui și sparanghel, Pui De Sparanghel, și Pui De Sparanghel.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un vas sau castron de sticlă neporos.
Se toarnă vin peste pui, apoi se presară cu tarhon. Acoperiți vasul și dați-l la frigider pentru a marina timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la fiert / grătar.
Scoateți puiul din vas sau castron, aruncând marinada rămasă și fierbeți/grătiți timp de 25 de minute sau până când sunt fierte și sucurile se limpezesc.
Între timp, pregătiți sosul olandez conform instrucțiunilor pachetului. Când puiul este gătit, așezați 4 sulițe de sparanghel aburit pe fiecare piept de pui și driblați cu sos olandez pregătit după gust.
Se presară cu brânză și se servește.