Pui de lămâie-caise (mai ușor)
Puiul cu lămâie-caise (mai ușor) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 107 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, ghimbir măcinat, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pui de lămâie-caise (mai ușor), Pui De Lămâie-Caise, și Pui De Caise-Lămâie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. Spray 15x10x1-inch tigaie cu spray de gătit. Într-un castron puțin adânc, bateți ușor produsul din ouă și apă. Într-un alt castron puțin adânc, amestecați amestecul Bisquick, coaja de lămâie și pulberea de usturoi.
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/2 inch grosime. Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
Se pune în tigaie. Pulverizați puiul cu spray de gătit.
Coaceți descoperit 20 de minute. Întoarceți; coaceți cu 10 minute mai mult sau până când sucul nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Tăiați puiul transversal în felii de 1/2 inch.
În cratița de 1 litru, amestecați toate ingredientele rămase, cu excepția feliilor de lămâie. Gatiti la foc mediu-mic pana cand este fierbinte, amestecand frecvent.
Tăiați puiul transversal în felii de 1/2 inch; se toarnă sos peste pui.
Se ornează cu felii de lămâie.