Pui De Lămâie Și Măsline Cu Salată De Rucola Și Fasole Albă

Pui De Lămâie Și Măsline Cu Salată De Rucola Și Fasole Albă
Puiul de lămâie și măsline cu salată de rucola și fasole albă este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rucola, sare și piper kosher, bucăți de pui cu piele și alte câteva ingrediente, o puteți face. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Fasole Albă Cu Rucola Sălbatică Și Lămâie Meyer, Salată De Rucola Cu Parmezan Ras, Lămâie Și Ulei De Măsline, și Salată de primăvară de rucola de sparanghel alb cu pansament balsamic alb de lămâie Meyer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. condimentați puiul cu linguriță de sare și linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, gătiți puiul până se rumenesc, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.Rezervând tigaia, transferați puiul pe o foaie de copt cu margini și coaceți până la fiert, 15 până la 20 de minute.Între timp, într-un castron mediu, aruncați rucola și fasolea cu pesto și linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați lămâia la picăturile din tigaia rezervată și gătiți până devin aurii, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă măslinele. Acoperiți puiul cu măslinele și lămâia și serviți cu salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista