Pui De Lămâie Și Măsline Cu Salată De Rucola Și Fasole Albă

Puiul de lămâie și măsline cu salată de rucola și fasole albă este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 40 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rucola, sare și piper kosher, bucăți de pui cu piele și alte câteva ingrediente, o puteți face. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Fasole Albă Cu Rucola Sălbatică Și Lămâie Meyer, Salată De Rucola Cu Parmezan Ras, Lămâie Și Ulei De Măsline, și Salată de primăvară de rucola de sparanghel alb cu pansament balsamic alb de lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. condimentați puiul cu linguriță de sare și linguriță de piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, gătiți puiul până se rumenesc, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.Rezervând tigaia, transferați puiul pe o foaie de copt cu margini și coaceți până la fiert, 15 până la 20 de minute.Între timp, într-un castron mediu, aruncați rucola și fasolea cu pesto și linguriță fiecare sare și piper.
Adăugați lămâia la picăturile din tigaia rezervată și gătiți până devin aurii, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Se amestecă măslinele. Acoperiți puiul cu măslinele și lămâia și serviți cu salata.