Pui de grătar uscat frecat

Pui de grătar uscat frecat
Uscat frecat BBQ pui ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți apă, piele pe jumătăți de piept de pui, oțet și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, BBQ Cheddar pui, și Cea mai bună marinadă de pui la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un recipient mare de plastic cu capac adăugați 8 căni de apă, 3/4 cană de sare, 3/4 cană de zahăr brun, oțet și 1 lingură de condimente pentru grătar. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați puiul în saramură și refrigerați cel puțin 2 ore și nu mai mult de 4 ore
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți puiul din saramură și uscați-l. Într-un castron mic combinați 1 linguriță de sare, 1 lingură de zahăr brun și 2 linguri de condimente uscate pentru grătar. Frecați exteriorul puiului cu amestec de condimente și transferați într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați 2 linguri de apă pe fundul tigaiei și dați la cuptor. Prăjiți timp de 45 de minute sau până când temperatura internă la cea mai groasă parte a cărnii atinge 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți puiul din cuptor pe o tăietură. Lăsați puiul să se odihnească timp de 5 minute, acoperit slab cu folie, înainte de a ciopli și aranja pe un platou de servire. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista