Pui De Ghimbir Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu ghimbir portocaliu. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 579 calorii, 35g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piept de pui tăiat, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Pui Portocaliu Și Ghimbir, Pui De Ghimbir Portocaliu, și Pui De Ghimbir Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă glazura teriyaki, sucul de portocale și ghimbirrădăcină; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați pui; se prăjește 3 până la 4 minute sau până când nu mai este roz în centru.
Adăugați păstăi de mazăre, ardei gras și amestec de teriyaki.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 2 până la 3 minute sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Serviți peste 4 căni de orez. Refrigerați restul de 3 căni de orez pentru a le folosi pentru salata de orez cu creveți .