Puiul cremos de ciuperci cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 578 calorii, 30g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, pesmet condimentat, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui De Usturoi Cu Ciuperci Cremoase, Pui De Ciuperci Cu Usturoi Cremos, și Usturoi Cremos Parmezan Ciuperci Pui & Bacon.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru sos: într-un castron de dimensiuni medii combinați supa, maioneza, smântâna, porumbul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Maioneză
Smântână
Supă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă bine.
4
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt de 9x13 inci și turnați amestecul de sos peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Presărați brânză Cheddar și pesmet pentru topping și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 38 până la 40 de minute.