Pui De Cimbru Marsala

Pui De Cimbru Marsala
Rețeta de pui de cimbru Marsala poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 1,83 USD pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 235 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sare, făină, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala, Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; aplatizați la 1/4 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați făină și 1/8 linguriță fiecare sare și piper; se agită pentru a acoperi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Intr-o tigaie mare, sotati morcovul si ardeiul galben in 1-1/2 lingurite ulei timp de 3 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul și restul de sare și piper; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Transferați pe două farfurii de servire;păstrați cald.
6
În aceeași tigaie, încălziți uleiul rămas la foc mediu. Gatiti puiul timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea nu mai este roz; așezați peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați vin și cimbru în tigaie; gătiți timp de 1 minut, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se servește cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Merlot

Pinot Noir, Chardonnay și Merlot sunt alegerile mele de top pentru pui Marsala. Puiul într-un sos cremos se poate împerechea frumos cu un chardonnay. Cu ciupercile de pământ și sosul mai întunecat, marsala de pui poate rezista cu siguranță la un vin roșu precum merlot sau pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este arbaleta Sonoma Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista