Pui De Caise-Lămâie

Pui De Caise-Lămâie
Puiul de caise-lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 204 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, suc de lămâie, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Caise-Lămâie, Pui De Lămâie-Caise, și Pui De Lămâie-Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; frecați amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Gatiti carnea de pui 6 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați unt de caise, suc de lămâie și 2 linguri de apă în tigaie, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc mediu 1 minut. Lingura sos peste pui; se presara cu coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
CaiseCaise
Pui întregPui întreg
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista