Puiul de caise-lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 204 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, suc de lămâie, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Caise-Lămâie, Pui De Lămâie-Caise, și Pui De Lămâie-Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; frecați amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Gatiti carnea de pui 6 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați unt de caise, suc de lămâie și 2 linguri de apă în tigaie, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc mediu 1 minut. Lingura sos peste pui; se presara cu coaja de lamaie.