Pui De Ananas
Această rețetă face 41 de porții cu 135 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Dacă 37 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul de ananas ar putea fi un uimitor fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați băț de scorțișoară, amidon de porumb, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de pui și ananas la grătar cu ananas-sos Serrano, Ananas Dak Bulgogi (pui coreean la grătar cu ananas), și Pineapple Dak Bulgogi Burrito (burrito de pui cu ananas picant coreean) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând suc. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 linguri. suc rezervat; puneți sucul rămas deoparte pentru utilizare ulterioară. Gatiti puiul in cuptor olandez sau tigaie mare adanca la foc mediu 5 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se ocazional. Se amestecă pansamentul, sucul de ananas rămas, bucățile de ananas, zahărul, cuișoarele, bățul de scorțișoară și frunzele de dafin. Capac; gatiti 20 min. la foc mediu-mic sau până când puiul este gata (165F).
Între timp, gătiți slănina în tigaie medie până când este crocantă; se scurge. Întoarceți slănina în tigaie.
Adăugați șuncă, ceapă și usturoi; gatiti la foc mediu 5 pana la 8 min. sau până când ceapa se rumeneste, amestecând frecvent.
Adăugați amidon de porumb în amestecul de pui; gatiti si amestecati 1 min. sau până când sosul este ușor îngroșat. Aruncați cuișoarele, bățul de scorțișoară și frunzele de dafin. Rezervați 1/2 cană amestec de slănină.
Adăugați restul la amestecul de pui; se amestecă bine.
Se servește acoperit cu amestec de slănină rezervat și pătrunjel.