Puiul curry în frunze de salată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 133 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ceapă verde, pastă de curry thailandeză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Pui Hoisin în frunze de salată, Salată de pui-Chutney cu ierburi pe frunze de salată, și Pui de usturoi tocat servit în frunze de salată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile în apă fierbinte 30 de minute; scurgeți, rezervând lichid. Clătiți ciupercile în apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scoateți și aruncați tulpinile;tăiați subțire vârfurile.
3
Turnați lichidul rezervat printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare; rezervați 1/2 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Feliați ceapa verde, separând blaturile verzi de porțiunile albe. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
5
Îndepărtați excesul de grăsime din pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Tăiați puiul în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Saut pui în 2 linguri de ulei fierbinte într-o tigaie mare 5 minute sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți din tigaie; rece. Tăiați grosolan puiul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Saut porție albă de ceapă verde și piper serrano în restul de 2 linguri de ulei fierbinte într-o tigaie mare de 1 minut; adăugați lichid de ciuperci, pastă de curry, lapte de cocos și sos de soia și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Se amestecă ciupercile, morcovul și următoarele 3 ingrediente; se fierbe 3 minute. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, Zdrobit
Pastă De Curry
1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Bateți împreună amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în amestecul de pui. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu; se fierbe, amestecând continuu, 1 minut. Se amestecă busuiocul și blaturile de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne