Pui cu vin și tarhon

Pui cu vin și tarhon
Pui cu vin și tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $ 3.02 pe portie. O porție conține 800 calorii, 64G de proteine, și 58G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui cu vin roșu și tarhon, Pui în tarhon și sos de vin Vol au Vents, și Pui cu sos de cremă de tarhon de vin alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați 2 linguri de vin și 1/2 linguriță de tarhon uscat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon UscatTarhon Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Înveliți puiul cu uleiul de măsline și aranjați bucățile, cu pielea în sus, într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Presărați bucățile de pui cu restul de 1 lingură de vin și condimentați cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Topiți fiecare bucată de pui cu o bucată de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Gatiti puiul timp de 15 minute si apoi stropiti cu restul de 1 1/2 lingurite de tarhon. Ungeți puiul și gătiți până când sânii sunt gata, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți sânii și gătiți picioarele până când ați terminat, cu aproximativ 5 minute mai mult.
7
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor; întoarceți sânii în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Încălziți broilerul. Ungeti puiul si apoi fierbeti pana cand pielea este maro auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Setați tigaia la foc moderat și adăugați amestecul rezervat de vin și tarhon și apa. Aduceți la fierbere, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maronii. Se fierbe până se reduce la aproximativ 3 linguri, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
11
Adăugați orice sucuri acumulate din pui și câte un vârf de sare și piper. Puneți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Recomandare de vin: un vin roșu rustic, rustic, din sudul Franței este o alegere perfectă pentru acest fel de mâncare tradițional francez. O Gigondas, Ctes-du-Rhne, sau Crozes-Hermitage, fiecare din Valea Rhne, ar fi o alegere bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista