Pui cu smântână și mărar
Pui cu smântână și mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru 2,14 USD per porție, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 540 de calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați ardei gras, tăiței largi de ouă, bucăți de pui și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 75%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt puiul cu sos de smântână-mărar, fidea cu smântână-mărar și mazărea cu mărar și smântână.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un singur strat într-un strat de 13 inchi. x 9-in. vas de copt.
Combinați supa, amestecul de supă, smântâna, sucul de lămâie, mărarul și ciupercile; se toarnă peste pui.
Se presară cu boia de ardei.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1 oră sau până când puiul este fraged.
Serviți peste tăiței cu ou, dacă doriți.