Pui cu roșii prăjite lent și crupe de brânză

Pui cu roșii prăjite lent și crupe brânzos este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 676 calorii, 44G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pui, crenguțe de rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu roșii prăjite lent și crupe de brânză, Brânză de gătit lent cu șuncă, și Pui la cuptor și roșii prăjite lent pe o baghetă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați roșiile cu 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Întoarceți roșiile tăiate cu fața în jos și împrăștiați rozmarinul; coaceți pe raftul inferior al cuptorului timp de 1 oră și 15 minute, sau până când este foarte moale și începe să se rumenească.
Lăsați să se răcească, apoi aruncați piei.
Între timp, într-o tigaie, frecați puiul peste tot cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper. Împrăștiați panele de ceapă în jurul puiului, stropiți cu restul de 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți puiul și ceapa în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră și 10 minute.
Creșteți temperatura cuptorului la 45
Adăugați vinul în tigaie și prăjiți puiul timp de aproximativ 20 de minute mai mult, până când ceapa se rumenesc bine și puiul este auriu și sucurile cavității se limpezesc.
Turnați sucurile cavității în tigaie.
Transferați puiul și ceapa într-un platou; lăsați puiul să se odihnească 10 minute.
Setați tigaia de prăjire la foc moderat ridicat și adăugați 4 din jumătățile de roșii și 1/2 cană de apă. Fierbeti la foc mic, răzuire până biți rumenite și zdrobire roșii, până la redus cu o treime. Se strecoară jusul într-o cratiță și se condimentează cu sare și piper. Sculptați puiul și serviți cu roșiile, ceapa, jus-ul de roșii și crupe de brânză cremoasă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling al lui Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere. Acest riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.